Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kepez Şehit Fırat Yıldırım Ortaokulu

Telefon : 02423613594
Belgegeçer : 02423613594
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitfiratyildirimoo.meb.k12.tr
Adres : Şelale Mah. 7215 Sok. No1 Habibler Ortaokulu Kepez / Antalya PK 07210
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimize sağlıklı ve güvenli bir eğitim-öğretim ortamı sunarak, büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, sosyal toplum içerisinde uyumlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz Uluslararası Erasmus projeleri ile öğretmen ve öğrencilerine yurt dışına çıkma yeni kültürler tanıma olanağı tanımış, yeni proje başvurumuzda Fransa, İspanya, İtalya ve Romanya ülkelerini kapsayan çalışmalarımız devam etmektedir. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında okulumuz yıldız kız futbol takımı Türkiye yarı finallerine kadar yükselerek, Türkiye 16. olmuştur. Expo 2016 tarafından düzenlenen hayalimdeki minyatür bahçe yarışmasında Antalya ve ilçeleri içerisinde katılan tüm okullar içinde 2. lik ödülü kazanılmıştır.

Öğretmen :21
Öğrenci :423
Derslik :16
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2180
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30 - 11:55 12:55 - 15:25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Doğu Garajından ve Şehrin Ana Caddeleri üzerinden Düden Şelalesine giden tüm dolmuş ve otobüsler ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Düden Şelalesi yakınında, çevresi göç alan ve yeni gelişmekte olan bir bölgede hizmet vermektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şehirlerarası Otobüs Terminaline 15.8 km, Şehir Merkezine 11 km, Hava Limanına 16 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz, öğrencilerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda tüm spor branşlarında çalışmalar yapmakta, iki senedir Yıldız Kız Futbol Takımımız ile Antalya İli Birinciliği ve İkinciliği dereceleri elde edilerek bölge yarışmalarına katılım sağlanmıştır. Küçük Kızlar Futsalda 2016 yılı il üçüncülüğü derecemiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Ulusal Ajansın 2015 Teklif Çağrısında kabul edilen Erasmus+ projemiz, Fransa, İtalya, İspanya ve Romanya ile ortaklaşa hazırlanarak, uygulaması devam etmektedir.
Yazdır :